Schilderij in opdracht

 

Ben je op zoek naar een persoonlijk schilderij waar jou/jullie verhaal in verwerkt zit? Een schilderij door mij op maat laten maken is namelijk mogelijk.

Een kunstwerk is afgestemd op jou en je eigen ruimte en daardoor extra persoonlijk en uniek. 

 

Afhankelijk van de afstand kiezen we ervoor of je in mijn atelier komt of dat ik langs kom bij je thuis. Ik neem dan verschillende werken mee om te oriënteren.

Samen gaan we in overleg betreft het kleurgebruik, het formaat en welke stijl je aanspreekt; uiteraard binnen mijn karakteristieke stijl.

Na toestemming en overeenstemming over termijn en prijs, begin ik aan het schilderij.

Hoe lang dit proces duurt is afhankelijk van het formaat en lopende opdrachten.

 

Als het schilderij “compleet” is bekijken we samen het resultaat. Mocht het wenselijk zijn dan kunnen er altijd nog kleine aanpassingen worden gedaan.

 

De prijs voor een schilderij in opdracht is afhankelijk van formaat en materiaalgebruik maar ligt globaal tussen € 300 ( bijv. 60 x 60 cm) en € 800 ( bijv. 180 x 80 cm ). Iedere afmeting is mogelijk.  

 

 

Dus ben je op zoek naar een persoonlijk schilderij dat perfect bij je past? Neem gerust vrijblijvend contact op! Je kunt ook alvast ervaringen lezen van mensen die je voor zijn gegaan bij reacties en een aantal van de opdrachten hieronder bekijken.