Schilderij in opdracht

 

Spreekt mijn stijl je aan maar gaat de voorkeur uit naar een ander formaat, kleursamenstelling of compositie? Ik maak graag een uniek werk afgestemd op jouw wensen en voorkeuren.

 

Waarom kiezen voor een op maat gemaakt schilderij?

 

-        Uniek en persoonlijk: Jouw schilderij zal exclusief voor je worden gemaakt, waardoor het een uniek kunstwerk wordt dat niemand anders heeft.

 

-        Perfecte match: Door jouw voorkeuren voor kleuren, formaat en compositie op te nemen, zal het schilderij naadloos aansluiten bij je interieur en je persoonlijke smaak weerspiegelen.

 

-        Emotie en betekenis: Een op maat gemaakt schilderij kan een diepere betekenis hebben en emoties oproepen, omdat het speciaal voor jou is gemaakt

 

Het proces van het creëren van een op maat gemaakt schilderij omvat verschillende stappen, waarbij jou input en mijn artistieke expertise samenkomen.

Er is van alles mogelijk. 

 

In overleg kiezen we ervoor of je in mijn atelier komt of dat ik langs kom bij jou thuis. Ik neem dan verschillende werken mee om te oriënteren.

Samen gaan we in overleg betreft het kleurgebruik, het formaat en welke stijl je aanspreekt; uiteraard binnen mijn karakteristieke stijl.

 

Na overeenstemming ga ik aan de slag met jouw schilderij.

Hoe lang dit proces duurt is afhankelijk van het formaat en lopende opdrachten.

 

Als het schilderij “compleet” is bekijken we samen het resultaat. Mocht het wenselijk zijn dan kunnen er altijd nog kleine aanpassingen worden gedaan.

 

De prijs voor een schilderij in opdracht is afhankelijk van formaat en materiaalgebruik. Iedere afmeting is mogelijk.  

 

Dus ben je op zoek naar een persoonlijk schilderij?  Neem gerust vrijblijvend contact op!

Je kunt ook alvast ervaringen lezen van mensen die je voor zijn gegaan bij reacties en een aantal van de opdrachten hieronder bekijken.