Gastenboek

Commentaren: 13
 • #13

  Jaap en Maya Raat (woensdag, 08 februari 2023 15:37)

  In de tentoonstelling in Eindhoven Art afgelopen zondag waren ik én mijn man bijzonder verrast door haar werk. Ondanks dat onze meningen over kunst verschillen; ik duidelijk door abstract geraakt, mijn man meer realistisch ingesteld, waren we er toch samen uitgekomen! Er hangt nu de " late evening sun" in onze huiskamer.....Marlon bedankt voor het meedenken en het vertrouwen door ons het werkstuk zo mee te geven om eerst thuis te mogen bekijken!

 • #12

  Familie Groot Nibbelink (maandag, 16 augustus 2021)

  Marlon heeft heel goed geluisterd naar onze wensen qua vormen, materialen en kleurgebruik. Ook heeft ze goed gekeken naar de plek waar ons schilderij nu hangt. Het past in onze kamer en bij ons uitzicht.
  Marlon, dankjewel voor onze 'eindeloze reikwijdte' !

 • #11

  Maya en Peter van Rooten (zondag, 02 mei 2021 12:56)

  "Verborgen in heldere mist" is de titel van het schilderij dat Marlon voor ons heeft geschilderd. Het is zeker de moeite waard geweest om twee maal hiervoor vanuit Noord-Brabant naar Eibergen te reizen. De eerste keer besproken wat wij wilden en mooi vonden en de tweede maal om het op te halen. Het resultaat is helemaal zoals onze wensen waren, dit wat de kleurstelling en opbouw betreft. Marlon,nogmaals hartelijk dank voor het prachtig resultaat van het schilderij en ook voor je gastvrijheid!

 • #10

  Maartje Geverinck (maandag, 02 november 2020 17:02)

  Allowance Towards Receiving - de titel van een prachtige muurcirkel nu als sprekend schilderij in mijn huis/praktijk. Het opent zoveel als ik er naar kijk. En ook als ik er niet direct naar kijk, draagt het voelbaar bij aan mijn woon/-werkruimte. Gemaakt nadat Marlon haar tweede kindje op onze wonderlijke wereld heeft gezet. Deze openende, ontvankelijke en creërende energie, die wilde ik er o.a. graag bij “in”. Zelf mogen ervaren wat zo’n zwangerschap in beweging zet, dus begin dit jaar was daar ineens de ingeving een schilderij op Maa(t)t(je) aan te vragen met het idee: hier heb je de titel, een kleine omschrijving van de energie en kijk maar in alle ruimte en rust wat er wil ontstaan. Over Toelating In Ontvangen gesproken... dankbaar voor onze co-creatie, Marlon. Een echte AANwinst waar ik elke dag iets nieuws uit ontvang. Hoe wordt het nog mooier en levensrijker dan dit?

 • #9

  Jan en Marja Koenders (dinsdag, 21 januari 2020 19:26)

  Vanmiddag heeft Marlon het schilderij:
  “Follow the rythm” , wat in het SKB tentoongesteld hing, bij ons thuis afgeleverd en zelfs mee opgehangen! �
  Het staat prachtig op de door ons uitgedachte plek! We zijn er heel erg blij mee en we gaan zeker nog eens bij een tentoonstelling of in haar atelier kijken! Marlon, bedankt! Veel succes verder!

 • #8

  Fred en MarJo van Gimst (woensdag, 25 september 2019 09:54)

  Wat een bezoek aan de kunstmarkt bij Berenschot al niet kan veroorzaken. Nietsvermoedend liepen wij de hal binnen waar o.a. Marlon een deel van haar schilderijen tentoon stelde. Meteen spraken deze schilderijen ons enorm aan, maar ook het enthousiasme van Marlon bij dit eerste contact zorgde ervoor dat een vervolg bezoek in Eibergen niet kon uitblijven. Na 2 bezoeken bij ons thuis om het e.e.a. uit te proberen zijn wij er in geslaagd een schitterend schilderij te kopen. Nu zijn wij een maand verder, dit schilderij genaamd " See the beauty of every day things " blijft boeien en je ziet er iedere keer Iets anders in; het is een verrassende verrijking in ons huis.

 • #7

  Patrick Mann (dinsdag, 10 september 2019 16:52)

  I don't fully understand abstraction (I'm getting there!) but I do find your work quite calming. I like it very much.

 • #6

  Jan Verlaat (maandag, 12 augustus 2019 20:24)

  Enige tijd geleden hebben we in opdracht een schilderij laten door Marlon. Het resultaat heeft onze verwachtingen ruim overtroffen. Elke dag inspireert het kunstwerk ons opnieuw. Ook al het andere werk van Marlon spreekt ons erg aan en we vinden de ontwikkeling in haar nieuwe werk mooi om te zien.

 • #5

  Marieke en Henkjan Hilhorst (maandag, 12 augustus 2019 10:19)

  "You can't stop the waves but you can learn to surf"

  Gisteren mochten we het schilderij in ontvangst nemen dat Marlon voor ons heeft geschilderd. We zochten al jaren naar een werk dat onze woonkamer helemaal "af" zou maken. We volgen Marlon al enige tijd en zijn erg onder de indruk van haar werk, reden om contact met haar op te nemen om hierover van gedachten te wisselen. Wat volgde waren diverse open en prettige gesprekken en uiteindelijk de opdracht aan haar om hier invulling aan te geven. Dat is gelukt, en hoe! Het schilderij overtrof onze verwachtingen en ook de titel is uitermate treffend gekozen door Marlon. Het werk nodigt je telkens weer uit om nieuwe facetten te ontdekken en daar je fantasie op los te laten. En nu, de volgende ochtend in het mooie zachte ochtendlicht, krijgt het schilderij weer een hele andere, nog mooiere uitstraling. Het schilderij laat zien dat Marlon niet alleen een zeer talentvol schilderes is, maar ook een bijzonder goede luisteraar en daardoor in staat is een passend werk te maken met behoud van de voor haar zo kenmerkende stijl en manier van werken. Dit is precies wat onze woonkamer "af" maakt!

 • #4

  Tobias en Geri Kwant (donderdag, 08 augustus 2019 13:06)

  Soms kom je in de veelheid van het hedendaagse moderne kunstaanbod een schilderij tegen dat je blik vast houdt. Het is Marlon gelukt om in "what we see depends mainly on what we look for"een mysterie te scheppen dat je steeds weer uitdaagt tot verder kijken om te ontrafelen wat je nu precies ziet.
  Daarbij gevoegd de hartelijke ontvangst door Marlon in haar heldere atelier brengt al gauw een gesprek op gang over haar schilderijen. Het is heel plezierig om met Marlon van gedachten te wisselen op een toegankelijke, rechtstreekse manier zonder poespas en "kunstenaarsmaniertjes".
  Kortom, een uiterst plezierige, laagdrempelige ontmoeting die zeker een vervolg zal krijgen!

 • #3

  Paul Simons (dinsdag, 06 augustus 2019 08:31)

  Een goed schilderij doet wat met je, het triggert je. Dat kan door het opwekken van de emotie van schoonheid, plezier, maar soms ook het gevoel van somberheid, bedrukkend. Dit schilderij roept bij ons dezelfde soort emotie op die wel verschillend uitwerken. Voor Maria is de emotie zodanig privé dat zij die niet wenst te delen. Het is haar emotie, haar gevoel. Bij mij, Paul, zit het schilderij ”een beetje in de weg”. Het hangt in de kamer en doet mij eigenlijk iedere keer weer pijn. Waarom? Versterkt door de aardse kleurstelling drukt het zo tragisch uit dat de mens, omgeven door licht en energie, hier zo afgesloten leeft, in cocons. Dat kan omsloten voelen, veilig, maar voor mij appelleert het aan afsluiting, afzondering en beperking. Soms alleen, soms samen. Er zijn wel openingen in het schilderij waardoor we misschien uit onze cocon kunnen stappen, maar waar dat naar toe leidt houdt het schilderij verborgen. Naar vrijheid, schoonheid, ruimte en verbondenheid? Misschien dat Marlon dat schilderij in de toekomst voor ons kan maken.

 • #2

  Dragana en Frits Verhoef (vrijdag, 02 augustus 2019 19:54)

  Point of View is een magisch schilderij. Door het lichtere centrum krijgt het kilometers diepte, waar je blik in wordt gezogen. Je kijkt naar buiten (maar waar ben ik dan) en wat je ziet is van een adembenemende schoonheid. Je zou er willen zijn.
  Het lijkt een apocalyptisch landschap, maar geeft je als kijker juist een heel veilig en geborgen gevoel. Of het is een nog ongerept begin, waar je je op verheugt.
  Je moet er naar blijven kijken. Het leeft.
  Het zullen de aarde tinten zijn, samen met de spannende opbouw van de compositie, die met onze gedachten aan de haal gingen en die het schilderij voor ons onweerstaanbaar maakten. Een schilderij als dit komt - denk ik -onderweg naar zijn voltooiing heel langzaam "uit de verf". Het proces, de voortgang en het uiteindelijke resultaat moeten Marlon een heel tevreden en gelukkig gevoel hebben gegeven. Dat gevoel heeft zij aan ons doorgegeven. Iedere keer als wij er naar kijken. Ieder vanuit ons eigen point of view.

 • #1

  Yvonne en Peter Aalders (donderdag, 01 augustus 2019 16:37)

  Above the Clouds
  Vanaf het eerste contact met Marlon over de eventuele aankoop van één van haar schilderijen,
  werden we getroffen door haar enthousiasme en openheid. Heel snel lag er een afspraak om
  schilderijen te komen kijken in haar atelier in Eibergen, waar we uiterst gastvrij werden ontvangen.
  We voelden ons er direct op ons gemak en raakten in gesprek over van alles en nog wat. Natuurlijk
  ook over haar kunstwerken. Heerlijk om van gedachten te wisselen over wat ieder van ons ziet in
  bepaalde werkstukken. Marlon probeert te achterhalen wat ons met name boeit in haar werk en
  denkt dan met ons mee, toont alternatieven voor onze eerste keuze. Ons gevoel bij haar werk staat
  voortdurend voorop. Uiteindelijk gingen we niet naar huis met het schilderij, waarvoor we in eerste
  instantie kwamen, maar met een heel andere waarbij we ons beiden “thuis” voelden en waar we nog
  steeds met veel plezier dagelijks naar kijken.
  Haar begeleiding in het keuzeproces was helemaal top. We voelden echt een klick met haar.
  Zodanig zelfs, dat we intussen ook een tweede schilderij van haar hebben aangekocht, want zeg nou
  zelf…Follow your Fun is waar het in het leven om gaat en het schilderij met die titel daagt ons elke
  dag opnieuw uit om het beste uit onszelf te halen!
  Dank je wel Marlon voor de bereidheid jouw werk met ons te delen!

  Yvonne en Peter Aalders