"Jouw verhaal, jouw emoties, jouw overwinningen - gevangen in een persoonlijk schilderij."

Persoonlijk Schilderij

 

Ben je altijd al op zoek geweest naar een kunstwerk dat echt bij jou past? Iets dat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook een diepere betekenis met zich meebrengt?

 

Ik doe niets liever dan jouw verhaal op doek vast leggen. Emoties, ervaringen, herinneringen, en overwinningen in het leven. Soms wil je deze momenten vereeuwigen, maar weet je niet precies hoe. Een schilderij kan een prachtige metafoor zijn, altijd aanwezig in jouw leefruimte.

Denk bijvoorbeeld aan belangrijke mijlpalen in jouw leven die jouw persoonlijke groei symboliseren. Het overwinnen van ziekte, het doorstaan van een scheiding, of het zetten van een andere grote stap.

 

Of het nu groot, klein, rustig of opvallend moet zijn, alles kan worden gecreëerd naar jouw wensen. Ik ga graag met je in gesprek om een kunstwerk te maken dat de essentie van jouw leven en groei weerspiegelt.

 

Er is dus van alles mogelijk. Neem gerust contact op voor meer informatie of voor een afspraak.  

Herinneringskunst

 

Heb jij afscheid moeten nemen van een dierbare en ben je op zoek naar een unieke herinnering?

Mogelijk is een schilderij waar persoonlijke elementen in zijn verwerkt een mooie nagedachtenisvorm.

 

Herinneringskunst is een unieke manier om de herinnering aan een geliefde te eren.

Een herinneringsschilderij kan overal uit bestaan. Denk aan as, sieraden of een stukje van een favoriet kledingstuk

 

Door het gebruik van een kleine hoeveelheid as, een stukje van een kledingstuk of bijvoorbeeld een sieraad creëer ik een tastbare herinnering die het leven en de nalatenschap van de overledene vastlegt. Elk stuk is zorgvuldig en liefdevol vervaardigd, met grote aandacht voor detail en respect voor de persoon wiens as wordt gebruikt.

 

Het schilderij wordt opgebouwd naar jouw wensen. Denk aan het formaat, de kleursamenstelling, stijl en de vorm worden uitgebreid besproken in mijn atelier of bij je thuis.

Het resultaat is een persoonlijk kunstwerk wat passend is in jouw omgeving.