Naast het vrije werk dat ik maak waarin het gebruik van aarde-natuurtinten en gelaagdheid centraal staan, is mijn missie het maken van kunst dat ankers zijn voor gevoelens en gedachten voor iemand. Als mijn werk in een ruimte wordt gehangen, is dat niet alleen voor esthetische schoonheid maar brengt het ook een onmiskenbare diepgang en betekenis met zich mee. Ze roepen herinneringen op, koesteren gevoelens en inspireren dromen.

 

Ik streef ernaar om kunstwerken te maken die op maat zijn gemaakt voor zowel de persoon als de ruimte waarin ze zich bevinden. Door te luisteren naar de wensen van mijn klanten, ben ik in staat om werken te leveren die waarde en betekenis toevoegen aan hun leefomgeving.

 

Ik voel me op mijn best wanneer ik in een staat van "flow" ben tijdens het creëren van mijn kunstwerken, wanneer ik werk vanuit mijn gevoel en niet alleen vanuit mijn gedachten.

Door echt te luisteren en oprechte waarde toe te voegen, sta ik voor het leveren van kunstwerken die uniek zijn in elk opzicht en die een blijvende positieve impact hebben op mensen en ruimtes.

 

Als ik schilder, aanvaard ik dat ik aan iets begin zonder al te weten hoe het eindigt. Ik laat de controle varen en geef me over aan mijn gevoel. Schilderen brengt me in balans.

Ik laat me graag inspireren. Pakkende woorden roepen soms direct een beeld bij me op of elementen uit de natuur, een affirmatie.

Soms is het beeld zomaar compleet, soms denk ik er dagen over na. Dan kijk ik, maak foto’s en op de meest uiteenlopende momenten valt me in wat het werk nog nodig heeft. Een kleur? Een accent? Een detail? Het laat me niet los.

 

Het moment dat het schilderij af is kan ik nooit voorspellen, maar komt vanzelf. En er dan afstand van doen, vind ik altijd een beetje moeilijk. Elk schilderij is een fijne herinnering aan een proces dat me energie heeft gegeven en me heeft verrijkt.

Maar ik weet ook dat schilderen voor mij als nutteloos zou voelen als ik het alleen voor mezelf zou doen.

 

Zoals ik het schilderen voor mij doe, zo doe ik het dus ook voor jou. Misschien wekt mijn werk bij jou een gevoel op dat je dierbaar is, en dat kan van alles zijn. Ik hoop dat dat gevoel weer bij je opkomt, steeds als je ernaar kijkt. Dat het blijft gebeuren.